Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isa vertelt wat er deze week allemaal gebeurt.

Deze week was een week vol diversiteit. De eerste dagen waren nog stressvol en iedereen was gesloopt. Een voor een werden Aliassers ontlast van deadlines en tentamens. Voor mij was het dinsdag zo ver: de verlossing. Enkele van jullie zijn nu nog hard aan het bikkelen, maar nog even en dan heeft iedereen zijn of haar welverdiende onderwijsvrije week, al dan niet in Praag. De maandag begon rustig zonder gekkigheden. De dinsdag eindigde voor sommigen in een wilde avond, de mijne was binnen de lijntjes. Enkelen hebben de bloemetjes goed buiten gezet en principes zijn verbroken. Meer mag ik er niet over schrijven.

Gisteren was mijn dag om even te ontspannen met een intens leuke afsluiting. Samen met bestuur 29 hebben we een ouderwetse, ordinaire friettafel gehouden. Feline had langer in de frietzaak gestaan dan dat er friet -ik ga geen friet-patatdiscussie voeren- op de tafel lag. Vervolgens zijn we over de Moreelse brug gefietst naar dé activiteit van de avond: bowlen! Met bloed, zweet en tranen vlogen de ballen de baan over en de kegels werden in de rondte gesmeten. Persoonlijke records zijn verbroken en het aantal strikes en spares was ontelbaar. Bestuur 59 was voor even weer (bijna) compleet. Het was genieten.

Vandaag is een normale hokdag vol vergaderingen, verhalen en koffie halen. De achterstallige aapjes worden bijgewerkt, zo ook deze blog. Vanavond ga ik naar huis, naar ons pap en mam. Heerlijk een week werken in Helmond, want het is kermis. En kermis betekent veel volk dat je niet wil kennen, ontzettend veel verschillende soorten mixdrank en lopen tot je er bij neervalt. Na vier dagen kun je de jingles dromen, maar het is vooral gezelligheid. Minder gezellig is het feit dat het hok volgende week gesloten is in verband met de reflectieweek. Dat geeft je genoeg ruimte om je voor te bereiden op de activiteit van de BRC: Praag! Je hebt een week de tijd om je tas in te pakken en je in te lezen voordat we naar Tsjechië vertrekken. Ga je niet mee? Wees gerust! Er zijn genoeg thuisblijvende Aliassers die zich ook een week gaan vervelen en gezelschap kunnen gebruiken. Ik hoor zelfs geluiden dat er enkele activiteiten in de onderwijsvrije week worden georganiseerd. Dus zonder ons is er ook voldoende te beleven! Rest mij niets dan jullie een fijne, welverdiende vakantie te wensen om op 24 april weer fris en fruitig aan het laatste blok van het jaar te beginnen! En om alvast te oefenen: Sbohem!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop