Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Hoewel het nog een maand of twee duurt, kan Pelle nu al niet wachten op de diesweek.

Afgelopen weekend hadden we ons laatste bestuursweekend van het jaar. Na twee eerdere weekendjes bij de ouderlijke huizen van Merijn en Laura, was het dit keer de beurt aan Isa. Deze weekendjes zijn vooral bedoeld om te kunnen uitrusten van de drukte die bij een bestuursfunctie komt kijken. Het weekend bestond vooral uit bankhangen, wandelen met Moes de hond en soms iets te ingewikkelde bordspelletjes spelen.

Volledig uitgerust kan jullie bestuur nu werken aan een juiste afsluiting van het jaar. Want ook al lijkt het nog ver weg, de voorbereidingen worden al getroffen. In eerste plaats zijn we bezig met de zoektocht naar onze opvolgers, die op 23 mei bekend gemaakt zullen worden op het Diesfeest! De Diesweek begint steeds meer vorm te krijgen. Niet alleen het bestuur maar ook de commissies zijn druk activiteiten aan het plannen om de week zo spectaculair mogelijk te maken.

Van een echte week is dit jaar geen spraken. We beginnen eigenlijk al op het weekend van 12-14 mei met het Zeumerweekend van de AC. Vervolgens wordt de Diesweek officieel gestart met een barbecue op dinsdag 16 mei. Daarna volgen tal van activiteiten in een ongetwijfeld zonovergoten Utrecht. Er komt onder andere een Taartenbakwedstrijd van de KookCie, een geweldig interessante buitenactiviteit van de Cultuurcommissie en de altijd legendarische Wie is de Mol? van de Sport & Spel. Op dinsdag 23 mei eindigt de Diesweek met natuurlijk het Diesfeest.

Zoals elk jaar heeft het feest weer een ontzettend leuk thema waar jullie je wonderlijke fantasie op los kunnen laten. Ook dit jaar komen er weer hints waarmee jullie het thema kunnen raden. Voor alle exacte data en eventuele informatie over inschrijving volgt te zijner tijd nog bericht. Na deze Diesactiviteiten volgt er nog het TripCie Liftweekend van vrijdag 26 mei tot zondag de 28e. En denk je nu: “O nee, ik heb vrijdags college!!”. Nou dat heb je dus niet want vrijdag heeft iedereen vrij! Dus geen smoesjes om niet met een vriend of vriendin te liften naar een buitenlandse bestemming!

Ook na deze twee dolle weken volgt er nog genoeg leuks voor de Aliasser. Het bestuur is ook al bezig met het organiseren van de Strijd der Commissies en het Eindfeest, als echte afsluiters van het Aliasjaar!

Maar laat al deze geweldige activiteiten in de verre toekomst je vooral niet verhinderen om ook nu al langs te komen bij de leukste activiteiten. Ik zie jullie allemaal graag langskomen, bijvoorbeeld bij het Nijntje Museum morgen! Nu al de leukste activiteit van het jaar.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop