Gek op film en festivals? Kom dan stagelopen bij het Nederlands Film Festival. We hebben jouw hulp nodig om van het festival een succes te maken. Met een stage bij het Nederlands Film Festival krijg je een uniek kijkje achter de schermen, leuke collega’s en een mooie aanvulling op je CV. Misschien help jij straks wel mee met de programmering, de verschillende evenementen, de promotie, het ontvangen van belangrijke (internationale) gasten of de productie van het festival. Interesse? Lees hieronder de mogelijkheden op de verschillende afdelingen:

 

Afdeling Marketing & Communicatie (aanvang divers vanaf februari t/m eind oktober 2017)
Alle publicaties, de campagne, de website, social media, marketingacties, publiciteit in de (landelijke) media en zichtbaarheid van het NFF in Utrecht en door het hele land worden verzorgd door de afdeling Marketing & Communicatie. Ter ondersteuning zijn we op zoek naar diverse stagiaires op de gebieden marketing, communicatie, online media, pers en publiciteit.

Afdeling Programma (aanvang divers tussen april t/m eind oktober 2017)
De afdeling Programma is verantwoordelijk voor het totale filmprogramma en de evenementen van het Nederlands Film Festival. Als programma stagiair(e) houd je je bijvoorbeeld bezig met het contact met producenten over de inschrijving van hun films, het maken van lesmateriaal bij schoolvoorstellingen, of het begeleiden van de jury’s van de NFF Debuutcompetitie of de NFF Studentencompetitie.

Afdeling Productie (aanvang half juni/begin juli t/m medio oktober 2017)
De afdeling Productie van het Nederlands Film Festival zorgt voor de uitvoer van het festival. Dat betekent onder andere dat alle locaties worden ingericht en aangekleed in NFF stijl en dat de benodigde (film)techniek en horeca wordt opgebouwd. Verder produceren wij alle filmvertoningen, premières en evenementen, wordt het festivalhart ontworpen en gebouwd, verzorgen wij de transport van personen en spullen, werven wij 400 vrijwilligers om het NFF mede mogelijk te maken en nog vele andere dingen. Als stagiair op deze afdeling ondersteun je het hoofd productie en uitvoerend producent. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van een grote productieafdeling en zie je van dichtbij alle facetten die nodig zijn om een festival te produceren. De taken zijn zeer gevarieerd van administratief werk tot het draaien van je eigen projecten die je je volledig toe kan eigenen.

Afdeling Partnerships & Sales (aanvang mei/juni t/m medio oktober 2017)
De afdeling Partnerships & Sales ontwikkelt duurzame relaties en strategische en creatieve allianties met het bedrijfsleven door het creëren van op maat gesneden programma’s die optimale waarde realiseren. Ter ondersteuning van deze afdeling zoeken wij een commerciële en pro-actieve stagiaire die erg nauwkeurig werkt. Je houdt je bezig met de uitvoering van de partnerovereenkomsten, assisteert bij het uitvoeren van partner activatieplannen, het organiseren van business events en je geeft algehele ondersteuning aan de medewerkers op de afdeling.

Afdeling Holland Film Meeting (aanvang divers tussen begin augustus t/m eind oktober 2017)
De Holland Film Meeting is het internationale programma bij het Nederlands Film Festival, en verantwoordelijk voor een internationale coproductiemarkt voor filmprojecten in ontwikkeling en een seminar- en workshopprogramma gericht op (inter-)national vakpubliek. We zijn op zoek een stagiaires voor de ondersteuning van de afdeling en voor de Guestdepartment.

Afdeling Festivalbureau (aanvang tussen mei t/m eind oktober 2017)
Het Festivalbureau is het eerste aanspreekpunt voor zowel medewerkers als externe contacten en de spil van de organisatie. We zoeken een stagiaire die o.a. zowel telefonisch als per mail aanspreekpunt is voor medewerkers en externen, verantwoordelijk is voor het uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden voor nieuwe medewerkers, kantoorbeheer en de officiële opening van het festival. Op basis van je ervaring en interesses kijken we samen met welke taken we je functie kunnen aanvullen.

 

Heb je zin in een uitdagende zomer in een zeer dynamische, leerzame en gezellige omgeving?
Neem dan contact op met:
Nederlands Film Festival, Jiska van Nimwegen
030 2303800, vacature@filmfestival.nl
Kijk voor meer informatie over het festival ook op: www.filmfestival.nl

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop