Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Geïnspireerd op Berlijns populairste club schrijft Pelle wat tips om in de IC te komen.

Alias is nog aan het bijkomen van Berlijn. Een weekendje voor zo’n wereldstad lijkt kort, maar de TripCie had er met vele (optionele) activiteiten voor gezorgd dat je in die paar dagen de stad echt kon leren kennen. Alhoewel, als je de populaire online media en uitgaansblogs mag geloven, leer je Berlijn pas echt kennen in de Berghain. Deze mythische technotempel in voormalig Oost-Berlijn trekt duizenden toeristen van over de hele wereld. De populariteit en de mythe is deels te danken aan de strenge portier die alleen de mensen binnenlaat die hij bij de club vindt passen. Op welke basis hij bepaalt wie er wel of niet naar binnen mag is niet duidelijk, maar menig blog heeft een lijstje opgesteld met tips om binnen te komen. Die lijstjes had een groepje Aliassers afgelopen weekend niet nodig. Met gemak werden ze toegelaten tot Berghain.

Wat je misschien niet weet is dat Alias ook zo’n Berghain heeft. In het leven van de Aliasser zijn er weinig commissies zo prestigieus als de Introductiecommissie. De bouncers Isa en Laura zijn meedogenloos in hun oordeel. Om kans te maken op een plek in de IC moet je je voor woensdag 15 februari aanmelden middels een mail naar info@aliasweb.nl. Vervolgens zal je worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit is pas het begin. Jij bent niet de enige die toegang wil tot deze exclusieve commissie. Vanuit heel Utrecht zijn er nog tientallen Aliassers die volgend jaar het introductiekamp willen organiseren. Om die concurrentie een stap voor te zijn, krijg je van mij wat tips om goed in de smaak te vallen bij de gevreesde Isa en Laura.

 1. Wees op tijd. Als je er om 12 uur moet zijn, wees dan ook geen minuut te laat.
 2. Kleed je goed. Voor wie de IC binnen wil komen is het zaak je niet te fancy, maar ook weer niet te casual te kleden. Zwarte kleding werkt altijd goed.
 3. Wees serieus. Geen grappen maken, niet lachen. Als je binnen bent kan je losgaan, maar nu moet je je plaats kennen en respect hebben voor het instituut dat je poogt te betreden.
 4. Niet praten. Mocht het toch onvermijdelijk zijn, praat dan in het Duits.
 5. En het allerbelangrijkste: maak geen foto’s als je eenmaal binnen bent, de bouncers gooien je er hoogstpersoonlijk weer uit.

Nu kan het bijna niet meer misgaan, dus open snel die mailapp en stuur je aanmeldingsmailtje naar info@aliasweb.nl!

Categories:

Comments are closed

0
  0
  Winkelmandje
  Winkelwagen is leegTerug naar webshop