Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isa doet niet aan goede voornemens.

Het is weer zo ver. De tijd dat de sportschool druk bezet is, is aangebroken. Na het zeer geslaagde kerstdiner van voor de vakantie, kwamen alle familiediners. Daarna had je niet veel tijd om bij te komen, aangezien Oud & Nieuw bijna direct met haar oliebollen en drankjes voor de deur stond. De gang van zaken is vervolgens dat iedereen zich voorneemt om in het nieuwe jaar aan zichzelf te werken om zo een ‘nieuwe ik’ te creëren. Nou, mij niet gezien. Niet dat ik niet aan mijzelf wil werken, maar waarom moet dat geuit worden in het begin van het jaar? Waarom kan je niet op een zelf gekozen moment besluiten dat je je leven anders wilt aanpakken en dat in stilte, zonder heisa doen? Deze vakantie heb ik thuis (lees: bij ons pap en ons mam) de sociale contacten weer even onderhouden, want dat wil er gedurende het jaar nog wel eens bij inschieten. Ik vind het heerlijk om gezellig samen te zijn met de mensen van thuis, maar ik ben ook weer blij dat het dagelijkse leven weer begonnen is. Heerlijk lijstjes maken, dagen volplannen en niet te vergeten: studeren. De tentamens naderen namelijk weer. Mijn moment van besef, we zitten al bijna op de helft van het collegejaar. Hoe raar klinkt dat? Komend weekend gaan we met z’n allen op bestuursweekend. De tweede alweer. In de vakantie kregen we onze paklijst en ik citeer:

‘Warme kleding want we gaan schaatsen (shit nou heb ik het programma verteld)’
-Isabelle

Dus ik trots vanuit huis mijn eigen schaatsen meegezeuld naar Utrecht. Krijg ik net van Isabelle te horen dat het een grapje was en dat ze dacht dat we het sarcasme er wel vanaf konden lezen. Nou, zeg het me als ik fout zit, maar ik las dit niet alsof we niet gingen schaatsen. Laten we zeggen dat dit Isabelle’s humor is en dat ik mij erbij neerleg. Nu moet ik wel een keer zelf gaan schaatsen in Utrecht en dat is ook niet verkeerd. Dus, wie aan wil sluiten, je bent altijd welkom! Daarnaast is de winter nu echt aangebroken, want de eerste sneeuw is gevallen. Dat betekent ook dat eindelijk de bestemming van de BRC bekend is gemaakt! Met enige hobbels is de BRC tot een fantastische bestemming gekomen en ik kan niet wachten tot het zover is. Een week weg uit Nederland, hoe prettig is dat. Eerst nog een weekend Berlijn met de Tripcie natuurlijk, en nog miljoen andere activiteiten waaronder het Grote Sprookjesdictee, de Open Studentraad (met een fantastische notulist) en wie weet nog een betoverend feestje! Kortom, ook 2017 belooft weer een magisch mooi jaar te worden. En het enige goede voornemen dat ik dit jaar in ieder geval aanneem, is dat ik weer volop ga genieten. En oja, misschien ook maar eens sporten…

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop