Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Merijn vertelt over onze avonturen het afgelopen weekend.

Om als bestuur af en toe eens uit het roze gekkenhuis van alle dag te komen, stond afgelopen weekend alweer het tweede bestuursweekend op het programma. Laura organiseerde dit weekendje nietsdoen en had de rest van het bestuur de opdracht gegeven om richting een plek te komen waar je niet al te veel moed uit kunt Putten. Bij aankomst werd dit al direct duidelijk: toen er eventjes gewacht moest worden op het station waar Pelle aan zou komen, wilde de auto met een lege accu niet meer starten. Gelukkig bleek er op vrijdag de dertiende ook een klein gelukje te bestaan: Laura’s moeder, die haar pizza al half afgebakken in de oven had staan, kwam als redding om ervoor te zorgen dat het weekend niet zou bestaan uit bodemloze gifPutten.

Eenmaal aangekomen in het mooiste huis van Putten, kon een weekend lang met de Wii, een boze kat en verder zo weinig mogelijk doen beginnen. Eigenlijk zou het woord Alias zo min mogelijk vallen tijdens dit weekend, maar natuurlijk konden we het niet laten om zo af en toe eens te bespreken wat er in het eerste half jaar van ons bestuursleven allemaal al gebeurd is en om ook vooruit te blikken op dat wat er nog gaat komen in blok 3 en 4 van dit collegejaar: dat is namelijk een hele hoop.

Om te beginnen deze week natuurlijk, waarbij vanavond het jaarlijkse dictee op het programma staat en hopelijk ondergetekende als winnaar kent, hoewel ik bang ben dat Rozemarijn, de winnaar van vorig jaar, opnieuw hoge ogen gaat gooien. Wat ook steeds dichterbij komt, zijn de vele weekendjes waarin we met heel Alias de wereld intrekken. Zo is het nog maar ongeveer 374 uur voordat de bus naar Berlijn vertrekt, maar ook de weekendjes daarna zijn momenten waar we als bestuur enorm naar uitkijken. De week naar Praag is voor mij misschien wel het hoogtepunt van het jaar: ik kan niet wachten om een nieuwe stad te zien en dat te doen met 39 van de leukste mensen die er zijn.

Tijdens het weekend hebben we het stiekem ook al gehad over iets waar we het de komende tijd vaker over zullen hebben: het 31e bestuur van onze prachtige roze stichting! In de komende periode zullen we de knoop doorhakken wie het wat ons betreft gaan worden en daarna zullen de zes personen in het diepste geheim gevraagd gaan worden. Het is misschien dus goed om eens goed in de ogen van je mede-Aliassers te kijken, want wie weet zien ze er over een paar maanden wel anders uit en betrap jij ze op het zijn van kandidaatsbestuurslid! Gelukkig duurt het nog wel even voordat we bekend zullen maken wie het zijn en dat is maar goed ook: ik moet er nog niet aan denken dat alle leuke momenten van de komende tijd al voorbij zijn.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop