Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isabelle zoekt naar positieve dingen in de drukke tentamentijd.

Alle negatieve dingen lijken deze week wel bij elkaar te komen. Zo was vrijdag de inauguratie van Trump, die velen van ons waarschijnlijk bijna tranen wegpinkend hebben gevolgd. Daarnaast was het maandag ‘Blauwe Maandag’, oftewel de meest depressieve dag van het jaar. Om deze week nóg even wat erger te maken zijn ook de laatste deadlines en tentamens precies in deze week gepland. Iedereen is dus chagrijnig omdat ze 1. de motivatie kwijt zijn, 2. zich realiseren dat ze veel te laat zijn begonnen en nu dus in de stress zitten, 3. geen mogelijkheden tot sociaal contact hebben. Als laatste ben ik ook nog eens geteisterd door een koortslip, geen pretje dus. Aangezien we overduidelijk wel wat positiviteit kunnen gebruiken deze week, heb ik een lijstje gemaakt van acht dingen (lekker random à la Buzzfeed) die wél leuk zijn.

 1. De inschrijvingen voor de buitenlandse reis naar Praag zijn deze week open! Vrijdag is de live loting om 17.00 uur te volgen op Facebook, dat waarschijnlijk net zo spannend wordt als de cliffhangers elke avond in GTST.
 2. Vanavond is het ‘Fantastic Beers & Where to Find Them’-feest in ’t K-Sjot! Het maakt niet uit als je daarvoor nog geen outfit hebt, zoek gewoon een stok buiten en gebruik die als toverstaf of teken een litteken in de vorm van een bliksemschicht op je voorhoofd. Je zal niet de enige zijn.
 3. Volgende week is de reflectieweek! Reflectieweek = vakantie en dat betekent geen deadlines of tentamens meer! Jippie.
 4. Tevens is volgende week de TripCie naar Berlijn! Om daarvoor in de stemming te komen is vandaag de Berlijn Koffieleute, waar de programmaboekjes worden uitgedeeld en iedereen alvast kan genieten van heerlijke Duitse hapjes. Ich bin begeistert.
 5. Het is alweer bijna februari en dat betekent dat we januari hebben overleefd! Nu is het nog maar 4 maanden tot aan de zomervakantie.
 6. Alle leden van ABBA leven nog. Dat is geweldig want een reünie kan nu niet worden uitgesloten. Ik blijf hopen.
 7. Stufi is weer binnen! Iedereen kan weer gerust bijkomen van de decemberschade en hopelijk blijft er ook wat geld over om eten te kopen.
 8. Zondag met Lubach en Proefkonijnen zijn weer terug op tv! Ik kom niet meer naar buiten.

Nou, mocht dit lijstje je nog niet genoeg positiviteit en motivatie geven voor het halen van deze week, dan adviseer ik je om jezelf op te sluiten met een zak chips of ook maar iets waar chocolade inzit en Netflix aan te zetten. Dat is het enige wat je nu nog helpt.

Categories:

Comments are closed

0
  0
  Winkelmandje
  Winkelwagen is leegTerug naar webshop