Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Pelle vertelt met welke kerstige activiteiten de commissies bezig zijn.

Dit jaar valt de kerstvakantie iets later dan normaal. Om dat te compenseren kan je bij Alias terecht voor de kerstsfeer. In het hok staat inmiddels een volledig gedrapeerde kerstboom en op Isabelle’s hokdagen (en soms stiekem ook op die van andere bestuursleden) staat de kerstafspeellijst op repeat. Die kerststemming zit er niet alleen bij het bestuur in, ook de Aliassers maken het gezellig met gezelschapspelletjes en meezingen met de kerstnummers. Er gaan ook geruchten rond dat er op mijn hokdagen warme chocolademelk zal zijn. Die kan ik bevestigen noch ontkennen.

pelle-03Voor nog meer kerstsfeer zijn er nog tot de kerstvakantie drie geweldige activiteiten. Vanavond worden cadeautjes uitgedeeld bij Sinterkerst van de Eerstejaarscommissie, en er zijn ook nog plaatsen voor het uitje naar het Comedy Café van aanstaande maandag, georganiseerd door de Cultuurcommissie. De KookCie is al druk bezig met het voorbereiden van het kerstdiner Kitsch in de Kitchen, die plaats zal vinden op 21 december.

En mocht je denken dat je hierna van Alias af bent heb je het mooi mis. Bij alle commissieleden zal een kerstkaart op de deurmat vallen. Afgelopen week gingen wij op reis naar de Intratuin, waar we konden kiezen uit een aantal mooie settings voor de kerstfoto. Als eerste poseerde we voor een nepstrand met flamingo’s en papagaaien. Dit vonden we echter niet kerstachtig genoeg. Dan toch maar een klassiek plaatje bij kerstbomen, of een besneeuwd tuinhuisje, of de ijsberen, of toch gewoon bij de kerstman op schoot? Welke foto we uiteindelijk gekozen hebben zal nog even spannend blijven! Trouwens, mocht je de afgelopen tijd verhuisd zijn en wil je er zeker van zijn dat je de kerstkaart ontvangt? Stuur dan een mailtje met je nieuwe adresgegevens naar secretaris@aliasweb.nl.

Mocht ik jullie niet meer zien in de komende anderhalve week, dan wil ik je alvast een hele fijne vakantie en gelukkig nieuwjaar wensen! Ik hoop jullie allemaal weer te zien op de nieuwjaarsborrel op 10 januari (en niet alleen omdat ik dan om twaalf uur jarig ben)!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop