Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isa blikt terug op een drukke week en schrijft over de verjaardag van Alias.


‘Wat zou jij doeeeeen? Als er nooit meer een morgen zou zijn.’ Nee, dit zijn niet Marco Borsato en Ali B, maar dit is de enige echte Jojo op de legendarische karaokeavond van maandag. Georganiseerd door de Eerstejaarscommissie, die het overigens fantastisch heeft gedaan, werden de meest bekende, gênante en mooie nummers op de planken gebracht. Zonder schaamte stond iedereen te stralen en voerden ze ondertussen ook nog eens opdrachten uit. Multitasken op en top. Wat ook een topactiviteit was, was het FOAM vorige week donderdag. De Cultuurcommissie nam ons mee naar onze hoofdstad om daar een expositie van onder andere Ai Wei Wei te bekijken. Met een rondleiding zijn we door het museum gelopen en hebben we genoten van vooral de verhalen achter de foto’s. Het was alsof je door je eigen camerarol liep, zoveel foto’s hingen er. Wat mij zo aanspreekt, is de variatie van activiteiten binnen Alias. Er wordt op zoveel gebieden activiteiten georganiseerd, dat het bijna onmogelijk is om te kiezen. Gelukkig is de gemiddelde TCS’er daar heel goed in, dus vormt dat geen probleem.

isa-05Dan nu de titelverklaring: we zijn vrijdag 25 november jarig! Alias bestaat dan 29 jaar en dat gaat gevierd worden met een allereerste vrimibo (of is het vrijmibo?). Dus kom vrijdag langs om ons, elkaar en jezelf te feliciteren met deze gelegenheid. Maar wees niet getreurd als je denkt dat het niet uitgebreid gevierd gaat worden, want dat is wel degelijk zo. Alias houdt, net als de voormalige koningin van mooi weer, dus vieren we onze verjaardag in de meimaand. Dan wordt er groots uitgepakt, met als hoogtepunt het Diesfeest. Ik kijk er nu al naar uit, moet ik zeggen. Wat ik ontzettend mooi vind om te zien, is dat iedereen met elkaar mengt. Zowel op borrels als activiteiten, zijn er zoveel verschillende Aliassers aanwezig. En dat is prachtig om te zien, daar doen we het voor. Ook op het Algemeen Overleg Alias van gisteren, was iedereen open en kon hij of zij zeggen wat ie wilde zeggen. Dat moet kunnen vind ik, en niet alleen kunnen, maar dat moet zo zijn. Zelfs als je iets hebt aan te merken, moet dat gezegd kunnen worden. Niet alleen op een AOA, maar ook zomaar in het dagelijkse leven. Weet dat je altijd welkom bent en laten we vrijdag proosten op ons 29-jarige bestaan!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop