Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Pelle geeft tips voor de reflectieweek.

De tentamens en deadlines zijn voorbij. Een paar ongelukkigen moeten volgende week nog herkansingen maken, maar voor de meeste van jullie zit blok 1 er nu eindelijk op. Hoe herstel je van al die stress van de afgelopen weken? Alias biedt de uitkomst! Als je genoeg hebt gereflecteerd in de reflectieweek, kan je volgende week langskomen in het Aliashok voor de leukste spelletjes! We hebben de reflectieweek omgedoopt tot spelletjesweek. Kom langs en speel mee met 30 Seconds, Grote Dalmuti, Set, Hyves Ranking Game, Halli Galli, Risk, Trivial Pursuit en nog veel meer. Dus kom langs in de spelletjesweek en probeer je favoriete bestuurslid te verslaan!

pelle-03Die spelletjes zijn natuurlijk niet de enige reden om naar het hok te komen. De muzieksmaak van de bestuursleden wordt door iedereen geroemd, en menig Aliasser komt speciaal daarvoor naar het Aliashok. Nog even wat statistiekjes van de gedraaide muziek de afgelopen maanden. Er zijn in het hok de afgelopen twee maanden een dikke 2000 nummers gedraaid. De meest gedraaide artiesten waren lekker divers: Bruno Mars, Fleet Foxes, Daft Punk, Drake en Disclosure staan in de top 5. In de top twintig staan verder nog een aantal artiesten die te wijten zijn aan onze secretaris: ABBA, One Direction en ZAYN.

Als deze geweldige muziek spelletjes je na volgende week niet genoeg hebben ontspant is er aan het eind van de reflectieweek ook nog het Kleumweekend. De AC zal ervoor zorgen dat iedereen weer vol goede moed blok 2 ingaat. Mocht je niet één van de 40 gelukkigen zijn die een plekje voor het Kleumweekend heeft weten te bemachtigen, dan kan je je ook nog in de eerste week van het volgende blok 2 opladen met drie geweldige activiteiten. De Sport & Spel test je kennis over het dierenrijk bij hun pubquiz, de RelevanCie organiseert het Bestuur vs. Alias en de Cultuurcommissie neemt je mee naar Amsterdam voor onder andere een tentoonstelling over de Chinese kunstenaar en activist Ai Weiwei. Vergeet je dus niet in te schrijven voor deze geweldige, batterij-opladende activiteiten, dan kan je er het komende blok weer tegenaan. Voor je het weet staan de volgende tentamens weer voor de deur…

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop