Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Laura vertelt over wat een coördinator allemaal meemaakt.

Op het moment van schrijven ben ik net bijgekomen van een geweldig Kleumweekend en heb ik het evenement voor de TripCie-reis vijf minuten geleden op Facebook gezet. Een perfect moment om het even over de rol van de coördinator te gaan hebben.

laura-03Al vanaf de eerste vergadering op 3 oktober is de AC als een malle bezig geweest het Kleumweekend tot een succes te maken. Er moest direct een begroting worden gemaakt, de poster en het logo moesten eigenlijk al af zijn voor de PR-cursus en alle logistieke zaken moesten zo snel mogelijk geregeld worden. En binnen die vijf weken hebben ze er ook nog een commissie-uitje tussen gepropt. Het mooie was dat het allemaal zo soepel liep, dat ik me als coördinator eigenlijk nergens zorgen over hoefde te maken. Ik hoefde me voor mijn commissaris-internfunctie vooral bezig te houden met de online inschrijvingen en de promo. Wat een meevaller!

En wat een succes was het Kleumweekend! Met z’n veertigen hebben we zo’n 42 uur vertoefd in een boerenschuur (inclusief beestengeluiden om zes uur ’s ochtends)in Zeeland, waar we gezellige avonden hebben gehad, romantisch schelpen hebben geraapt op het ‘strand’ (een strookje blubber langs een dijk), culturele uitstapjes hebben gemaakt of juist de hele dag hebben gechilld op de bank en niet één, maar zelfs twee Sinterklazen hebben ontmoet (vraag me nog steeds af waar Bram en Alex toen waren). Als klap op de vuurpijl gingen we naar huis met een cadeautje uit het Sinterklaas-dobbelspel, iets wat door sommigen meer werd gewaardeerd dan anderen (Djano, leer me nog een keer wat ‘cadeautje hier, cadeautje daar’ ook alweer was in het Russisch). Toen we de volgende ochtend allemaal met nog ongeconcealde wallen aan het ontbijt zaten, werd Elles winnaar van het moordspel verklaard, een spannend spel waar ik welgeteld een half uur van heb meegekregen.

De AC was niet de enige commissie die het weekend tot een succes maakte. De Cienema en de TripCie hebben ook wat tijd van die 42 uur afgehaald voor een film en de bekendmaking van de reis. En dat betekent dat ik eindelijk de echte bestemming in de titel van mijn blog mag zetten. We gaan niet naar Ameland, maar naar *tromgeroffel* BERLIJN! Ook met deze commissie ben ik de afgelopen paar weken bezig geweest een superleuke reis samen te stellen, iets wat natuurlijk nog lang niet klaar is! Gelukkig hebben ze daar nog meer dan twee maanden de tijd voor, maar ik kan nu al met zekerheid zeggen dat er weer een onvergetelijk weekend aan zit te komen.

Het moge duidelijk zijn dat ik hartstikke trots ben op mijn twee commissies die beide keihard werken om alles zo leuk en goed mogelijk te laten verlopen. Dus bij dezen: shoutout naar jullie TripCie! Maar nu vooral naar Anouk, Alex, Bram, Eva, Maartje, Marloes en Nina van de AC en bedankt voor een geweldig weekend!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop