Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Commissaris Intern Laura voelde zich door de commissievergaderingen deze week een beetje nostalgisch.

De commissies zijn pas net begonnen maar wat loopt het al lekker. Voor sommige commissies is het net alsof ze nooit zijn gestopt, voor andere is het iets lastiger inkomen, maar feit is dat het Aliasjaar nu wel echt is begonnen. Het eerste feestje is achter de rug en de volgende komt er al snel aan, de wekelijkse borrels zijn vanaf het begin af aan weer ouderwets gezellig en de AIT-activiteiten zijn superleuk door het enthousiasme van alle eerstejaars. De eerste grote activiteit, het Kleumweekend, staat met nog maar 37 nachtjes slapen, ook al bijna voor de deur en ik weet zeker dat de kersverse AC (natuurlijk onder leiding van een geweldige coördinator) er weer een onvergetelijk weekend van zal maken! Bereid je voor op chillen bij de open haard, spelletjes, spontane gitaarjamsessies, gebalk van een ezel om 5 uur ‘s morgens en misschien ook wel een bezoekje van de Goedheiligman.laura-03

Ook de TripCie is al goed op weg en hebben hun tweede vergadering net achter de rug. Het is superleuk om alle bestemmingideeën te horen en te zien hoe de TripCie, met uitzondering van één allemaal nieuwe leden, het allemaal aanpakt. Zeker omdat ik vorig jaar zelf als groene eerstejaars bij de TripCie ging. En wat voelt dat al lang geleden. Hoe veel er wel niet is gebeurd in een jaar tijd! Van onwetende eerstejaars die het wel leuk leek een reisje te organiseren, veranderde ik in een Aliasfanaat die 80% van haar tijd in het hok te vinden was en sogde door dingen voor Alias te doen. Aan de andere kant voelt het ook zo dichtbij. Het lijkt wel gisteren dat ik zelf met mijn bestandje met informatie aankwam en mijn twee uitgekozen steden ging pitchen. En dat we toen ook in codetaal moesten praten als er andere Aliassers in de buurt waren. En hoe dat soms een klein beetje mis ging (“Maar we gaan helemaal niet naar Ameland?”), net zoals dit jaar iemand waarschijnlijk zijn mond voorbij zal praten.

Ik hoop dat alle eerstejaars ook zo’n geweldig jaar tegemoet gaan als dat ik vorig jaar had. Nieuwe vrienden ontmoeten, een leuke kamer vinden en Utrecht leren kennen. En natuurlijk hoop ik dat ze het zó leuk gaan hebben bij Alias, dat ze volgend jaar weer plaatsnemen in een commissie, net als zoveel van mijn medetweedejaars. En dat bestuur 31 dan nog meer moeite heeft met het verdelen van de commissies dan wij hadden. Nu mijn Fe-moment: Lieve Aliassers, ook al zit je niet bij een commissie, jullie zijn stuk voor stuk geweldig en maken het slaaptekort het helemaal waard!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop