Dat bestuur 30 vaak in het hok te vinden is, vooraan staat bij activiteiten die met eten te maken hebben en ook van lekker borrelen houdt, wist je natuurlijk allang. Maar er is nog veel meer te doen! Wat er achter de schermen gebeurt, lees je in de wekelijkse bestuursblog. Isabelle heeft wat moeite met haar deadlines deze week.

Nog heel even en dan zit het eerste blok er al weer op. Bijna heeft iedereen zijn vakken gehaald en kunnen ze genieten van een welverdiende rust in de reflectieweek. Er is alleen nog één ding dat overbrugd moet worden: de deadlines.

Je weet dat de tijd van deadlines is aangebroken als het in het hok ineens heel rustig is. Naast de wekelijkse vergadering met de commissies zie je heel weinig mensen. Iedereen is druk aan het studeren en dat is wel goed natuurlijk, maar ook jammer omdat ik nu opgescheept zit met mijn medebestuursleden die mijn muzieksmaak (hallo ABBA om 11 uur ’s ochtends is toch leuk) helaas niet echt kunnen waarderen. Voor mij zit er dan ook niets anders op dan te stoppen met uitstellen en toe te geven aan mijn deadlines. Oké, nee ik stel het liever nog even uit.isabelle-01

Voor sommigen zijn deadlines iets meer stress dan voor anderen (natuurlijk heb je het makkelijker wanneer je maar één vak volgt en daar alleen maar een paper voor hoeft te schrijven), maar ik denk dat ik voor iedereen spreek als ik zeg dat ik de deadlines kan missen als kiespijn. Vooral omdat je op één moment ineens tien verschillende dingen moet doen en dit allemaal voor een cijfer is dat bepaalt of je het vak wel haalt of niet. Tel daarbij de deadlines voor de pr-leden afgelopen week op en een enorme stressaanval staat om de hoek te kijken. Op zo’n moment wens je dat je toch echt eerder was begonnen, maar voor nu kan je niks anders doen dan nachtwerk of huilen in een hoekje met een kopje thee en chocoladekoekjes, ik prefereer het laatste. Voor de volgende keer neem je je voor om écht eerder te beginnen, maar geloof me, dat gebeurt niet. Voor nu werkt deze belofte alleen maar als lichtpuntje aan het einde van de tunnel en dat is goed genoeg.

Maar wees niet getreurd! Ook aan die vreselijke deadlines komt een eind en laat je de week na je deadlines nou precies een week vrij hebben! Daarnaast is het ook geen straf om tussen de deadlines door even rust te pakken door bijvoorbeeld een heel leuke Alias-activiteit te bezoeken maandagavond (kom allemaal, er zullen hapjes zijn). Of kom op 1 november langs op de borrel, waar je mij kan feliciteren met mijn bejaardendom. Een andere optie om te ont-stressen is gewoon lekker lang in je bed blijven liggen en dat is precies wat ik de aankomende week ga doen.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop