Ook bestuur 30 gaat jullie dit jaar op de hoogte houden van hun bestuurlijke bezigheden. Aankomend voorzitter Merijn trapt het collegejaar af in zijn eerste blog.

Na een lang en vermoeiend collegejaar was het afgelopen juli eindelijk weer zover: vakantie! Persoonlijk keek ik erg uit naar het doorbrengen van middagen in het park, op vakantie gaan en het complete gevoel van vrijheid dat vakantie me geeft.Merijn 06
Ongetwijfeld hunkerden velen van jullie ook naar deze twee maanden van genot die voor mijn gevoel sneller voorbij vlogen dan het vliegtuig dat me naar Thailand bracht. Hoewel ik weer een beetje moest wennen aan het idee van een normaal ritme, was er één gedachte die ervoor zorgde dat ik toch heel erg zin had in het einde van de zomer: het Aliasleven gaat weer beginnen!

Afgelopen weekend is dit collegejaar afgetrapt met een wat mij betreft fantastisch introductiekamp, waarbij ik erg gelukkig werd van de vele eerstejaars die enthousiast meededen met de spelletjes, de feestjes en niet te vergeten de bonte avond. Ik vond het erg leuk om te zien hoe iedereen het voor zover ik dat kon zien goed naar zijn, of eigenlijk was dat in de meeste gevallen haar, zin had. De outfits waren meteen al op de manier zoals ik Alias ken: een roze leeuw, een heel groepje met roze hoeden en zwarte jurken en een groot aantal piraten. Ik laat hier nog heel wat groepjes onbenoemd, maar jullie zagen er allemaal prachtig uit! Naast de enthousiaste nieuwe Aliassers vond ik het ook mooi om te zien hoe alle mentoren hun ziel en zaligheid probeerden te leggen in het opfleuren van het kamp: van de fluitende Bondscoach tot de subtiele Greasesjaaltjes tot iemand die van het mentorschap getuige haar outfit één grote grap maakte. Daar bovenop kwamen nog de enorme inspanningen die de VK’s en de Introductiecommissie leverden, zodat het kamp vlekkeloos verliep.

Inmiddels zijn de eerste colleges weer begonnen, is het Aliashok op de nieuwe locatie open en kunnen jullie je allemaal aanmelden voor de commissies, waarbij ik van harte hoop dat jullie zin hebben om je komend jaar (weer) in te zetten voor ons aller geliefde Alias. De eerste paar Aliasmomentjes van dit jaar beloven in ieder geval veel goeds: ik heb heel veel zin om er met jullie een geweldig jaar van te maken!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop