Dit studiejaar loopt alweer tot zijn eind, wat betekent dat er na de zomer weer een geheel nieuwe lichting TCS’ers komt. Om de eerstejaars weer hartelijk te verwelkomen en te begeleiden, is de opleiding op zoek naar nieuwe enthousiaste begeleiders voor het jaar 2016-2017.

Mentoraat
Allereerst zijn we op zoek naar nieuwe mentoren. Belangrijk te onthouden is dat dit een functie is die het gehele jaar doorloopt. Naast dat je aanwezig bent op het kamp, verwacht de opleiding van je dat je ook de tutorbijeenkomsten bijwoont, initiatief neemt en contact onderhoudt met je groepje. De sociale functie van het mentoraat is immers erg belangrijk: je bent het eerste gezicht dat de eerstejaars zien bij TCS en daarmee gelijk hun eerste aanspreekpunt. Als mentor organiseer je leuke activiteiten en zorg je voor een gezellige sfeer binnen jouw groepje. Je bent een schakel tussen de eerstejaars en hun tutor en daarbij ook de opleiding.
Dit jaar wordt er meer van je verwacht dan de vorige jaren. Met de opleiding is afgesproken dat de mentoren ook actief gaan deelnemen aan het tutoraat, om zo de eerstejaars te motiveren en uit eigen ervaring hulp te bieden.

Wat levert het mentoraat jou op? 
Je beleeft natuurlijk een fantastisch introductiekamp, leert de eerstejaars direct kennen en daarnaast ben je aan het eind van het jaar niet alleen een hele leuke en bijzondere ervaring rijker, maar je krijgt ook een officieel getuigschrift van de opleiding. Goed voor op je cv!

Wat praktische informatie voor je je opgeeft:
– Het kamp vindt plaats in Someren van vrijdag 2 t/m zondag 4 september. Het kamp wordt gevolgd door de facultaire introdagen op maandag 5 en dinsdag 6 september. Het is de bedoeling dat je op al deze dagen aanwezig bent.
– Voor alle mentoren is het verplicht om een training bij te wonen. Deze zal plaatsvinden op een van de dagen voorafgaand aan het kamp.
– De kosten voor het introductiekamp bedragen €30 per persoon.

Vliegende Keeps
Daarnaast zijn we vanuit Alias op zoek naar een aantal enthousiastelingen die een helpende hand willen bieden tijdens het introductiekamp. Als vliegende keep ondersteun jij de introductiecommissie (IC) waar het maar kan. Je bent schoonmaker, scheidsrechter, barpersoneel, teamleider, wekker, kok, serveerder en nog veel meer. En natuurlijk hoopt de IC op een geweldig optreden tijdens de bonte avond!
Wat zit erin voor mij?
Voor slechts €15 kan je mee op kamp en geniet je van het privilege om op een aparte zaal te mogen slapen; een schuilplaats wanneer de nieuwe (of oude) TCS’ers je teveel worden.

DJ’s
Tot slot zijn we vanuit Alias ook nog op zoek naar nieuwe DJ’s. Ben je naast sociaal vaardig ook nog muzikaal ingesteld? Geef je dan nu op voor de DJ-cursus die tijdens het kamp gegeven wordt en wie weet word je een vaste artiest op de vele Aliasfeesten. Interesse? Vergeet dit dan niet te vermelden in je sollicitatiemail! Je kunt je ook aanmelden als je geen mentor of VK wilt worden.

Hoe meld ik me aan?
– Leg in een mail uit waarom jij geschikte bent als mentor, vliegende keep en/of DJ. Vermeld en motiveer je voorkeurskeuze.
– Wanneer er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zal de introductiecommissie een selectie maken.
– Vermeld je voor- en achternaam, studentnummer, mobiele nummer, geboortedatum en stuur een foto van jezelf mee.
– Vermeld, als je graag als duo geplaatst zou willen worden, de namen en studentnummers van jullie allebei (we verwachten wel van jullie allebei individueel een motivatiemail). We kunnen niet garanderen dat je ook daadwerkelijk samen geplaatst wordt, maar gaan dat wel proberen.
– Als er minder eerstejaars zijn dan verwacht wordt, kan het zijn dat je groepje wegvalt en je dus alsnog geen mentor kunt zijn.
De deadline om je aan te melden is maandag 27 juni 2016. Wees op tijd!

Let op: de aanmelding moet gestuurd worden naar introductie@aliasweb.nl.
We hopen op jullie enthousiasme om onze nieuwe studenten te kunnen verwelkomen en kijken uit naar jullie aanmeldingen. Voor eventuele vragen kun je uiteraard ook bij ons terecht. Begin juli zullen we contact met je opnemen voor verdere instructies.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop