Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Feline is de hekkensluiter en schrijft deze week de laatste bestuursblog van het collegejaar.

Aan mij de eer om de allerlaatste bestuurscolumn te schrijven van dit collegejaar. Dat heb je als je functie zes hebt in het DSC_4119bestuur. Aan de ene kant ben ik dan ook heel blij dat mijn opvolgster Nina lekker op plekje vier komt te staan. Aan de andere kant moet Isa haar mannetje dan wel gaan staan dit jaar. Gelukkig denk ik dat zij dat heel goed kan.

Op het AOA werd het al gevraagd: waarom is die volgorde nou eigenlijk zo belangrijk? Eigenlijk weet ik het antwoord zelf ook niet zo goed. Aan het begin van mijn bestuursjaar werd mij vertelt dat elke vereniging of stichting zo’n bepaalde volgorde heeft. Dan zou het logisch zijn als dat allemaal dezelfde volgorde is en dat je op die manier dus kunt zien welke functie bij welk persoon hoort aan de hand van de volgorde waarin men staat.

Schijn bedriegt. Besturen staan helemaal niet altijd op dezelfde volgorde van functies zoals wij dat doen. Sommige besturen zijn maar met 4 of 5 en hebben daardoor bepaalde functies al niet. Er zijn verenigingen die überhaupt een loopje hebben genomen met de functies en daar hele speciale nieuwe namen voor hebben bedacht. Kortom een heel gedoe dus die volgorde, zelfs ik heb het na een heel jaar oefenen nog niet helemaal door.

Ik heb dit jaar genoten. Dat wil ik nog even kwijt. Genoten van de immense hoeveelheden eten, de gezelligheid, de ontelbare activiteiten, borrels en feestjes en bovenal van jullie. Jullie, Aliassers, zijn de reden dat ik me zo graag voor deze stichting wilde inzetten. En ook al had ik af en toe ook mijn mindere momenten, als ik jullie zag of hoorde kon mijn hart niks anders doen dan een sprongetje van blijdschap maken. Niet het bestuur maakt Alias, jullie zijn degene die ervoor zorgen dat Alias zo’n prachtige, bruisende, spetterende, roze plek blijft waar iedereen zichzelf kan zijn en niemand gek is. Daarom pak ik hier bij dezen mijn laatste (digitale) Fe-momentje: Ik hou van jullie.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop