Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Romy ligt er deze week even (letterlijk) uit.

Alias moet even op pauze voor mij. Ik mis ik twee Alias-barbecues, een weekend kamperen, een geheime activiteit, een afspraak met Berteke, een bestuursvergadering, commissievergaderingen, de borrel, de Alaloslaunch, het Algemeen Overleg DSC_4101Alias, en een hokdag omdat ik een week mijn been omhoog moet houden. Dat doet me wel weer realiseren hoe ontzettend veel activiteiten en andere zaken we wel niet organiseren met z’n allen.

Ik heb even geteld, en Alias heeft gemiddeld 12 activiteiten per maand. Tel daar de borrels en koffieleutes bij op en we zitten op 20. Daarnaast hebben wij als bestuur elke week onze eigen vergadering, maar ook bijvoorbeeld de SVO-activiteiten en bijeenkomsten van de universiteit en andere verenigingen. En ik heb ongeveer eens per twee weken een ALV of overleg dat ik bijwoon als commissaris extern. Ik durf wel  te zeggen dat wij dan op zo’n 30 activiteiten per maand zitten. Gemiddeld dus 1 activiteit per dag die ik voor Alias (maar natuurlijk ook voor mezelf) bijwoon!
Als je er dan even (letterlijk) uit ligt, zoals ik nu, mis je gelijk wel erg veel. Aan de andere kant was het wel handig, ik had nu eindelijk tijd om aan het essay voor mijn vak te werken. Toch zou ik daar liever wat minder tijd voor hebben gehad. Want naast dat ik veel activiteiten mis, mis ik de Aliassers ook! Wat is het ontzettend stil zo alleen thuis. Geen Wouter die flamboyant binnenkomt, geen Pelle/Laura/Myrthe/Janna/Jinke die volledige hokdagen bijwoont, geen Emma die me beledigd (alleen nog via social media), geen 30 Seconds met Merijn/Valèrie/Lars/Max/Vivette, geen koffie halen voor Alex/Rachid/Chiem, niet kletsen met Lisa/Rozemarijn/Fiore/Machteld. Nouja ik kan natuurlijk niet iedereen opnoemen (oke kan wel maar ga ik niet doen) maar jullie snappen mijn punt, ik mis jullie!
Volgende week hoop ik een bank in het hok te kunnen claimen, want hoewel het jaar er dan misschien echt bijna op zit zijn jullie nog lang niet van me af!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop