Het collegejaar 2015-2016 is bijna afgelopen! Hopelijk kijken jullie net zoals wij terug op een ontzettend geslaagd jaar. Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor jullie bijdrage hieraan, want wij hebben ontzettend genoten.

Via deze mail willen we jullie op de hoogte te brengen dat Alias vanaf volgend jaar terug te vinden is op een andere locatie. Vanuit de faculteit is dit jaar het idee gekomen om voor de vrije bacheloropleidingen van geesteswetenschappen (TCS en LAS) een nieuw gebouw vrij te maken. Deze week heeft het faculteitsbestuur hier een definitief besluit over genomen en zij investeren in Drift 13 als huurgebouw voor de faculteit. Dit gebouw zal opleiding, studievereniging, honourprogramma’s, introductiedagen en studiewerkplekken bijeen brengen voor iedere TCS-student. Vanzelfsprekend betekent dit dus dat Alias meeverhuist met de opleiding en daarom zijn wij vanaf 5 september 2016 op Drift 13 in kamer 2.02 te vinden. Wat betekent dit voor jou als Aliasser? Niets, behalve dus een Aliashok twee deuren verder. Bestuur 30 zal de plannen met betrekking tot huisvesting nog bekend maken, maar je kunt rekenen op de vaste (of uitgebreidere) hoktijden, koffieleutes op woensdagmiddag, onderwijsspreekuren, commissievergaderingen en lamme lunches. Kortom, de tijd is aangebroken om plaats te nemen in het nieuwe gebouw, Drift 13 als TCS-thuishonk!

We willen jullie natuurlijk altijd te woord staan voor vragen hierover. Je kunt vrijdag 1 juli nog binnenlopen op Drift 21 op onze oude, vertrouwde plek. Daarnaast zijn wij altijd via de mail beschikbaar. Als wij en het nieuwe bestuur merken dat er veel vragen spelen bij de Aliassers, zijn wij bereid om in de eerste collegeweek van volgend jaar een extra Algemeen Overleg Alias te plannen.

Voor nu, ook namens kandidaatsbestuur 30, een hele fijne zomervakantie toegewenst!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop