Move laat kinderen uit minder bedeelde wijken ontdekken welke mogelijkheden zij hebben in de maatschappij. Dit doen wij door deze kinderen te koppelen aan studenten. In een kortlopend project leren ze elkaars leefwereld kennen en bedenken de kinderen hoe ze hun eigen buurt kunnen verbeteren. Studenten helpen deze plannen te realiseren en geven zo samen met de kinderen hun buurt een boost. Op deze manier laten we kinderen ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen.

Move is in 2009 opgericht, werkt inmiddels in zeven steden en heeft de ambitie om eind 2017 in alle grote studentensteden van Nederland actief te zijn. Wil je helpen deze ambitie te realiseren en zoek jij een uitdagende stage in een zich snel ontwikkelende werkomgeving, waarin je veel kunt leren in korte tijd? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste aanpakker met communicatieskills die ons helpt landelijke steun en bekendheid te genereren voor onze projecten. Wij zoeken een:

Stagiair(e) marketing, communicatie & events

aantal uur en periode in overleg te bepalen – bij voorkeur start in september 2016

Over de functie:
De stagiair(e) marketing, communicatie & events werkt zelfstandig aan één of meerdere opdrachten en ondersteunt daarnaast ons team communicatie & fondsenwerving met de volgende taken:

• Mede organiseren van een groots fondsenwervend event in het najaar
• Ontwikkelen van nieuwe marketing/PR acties voor onze doelgroepen
• Het bijhouden van de website en social media kanalen
• Versturen van de tweemaandelijkse nieuwsbrief
• Schrijven en redigeren van pers- en nieuwsberichten en fondsaanvragen.

In overleg bepalen we je eigen (afstudeer-)opdracht die aansluit bij jouw leerwensen.

Wat vragen we:
• Je bent een derde- of vierdejaars student en op zoek naar een praktijkgerichte stage
• Relevante studie-achtergrond voor de functie, bijvoorbeeld eventmanagement, communicatie of commerciële economie
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands)
• Je bent zelfstandig, ondernemend en kwaliteitsgericht
• Affiniteit met de activiteiten van Stichting Move
• Ervaring met het gebruik van Photoshop/Indesign is een pré

Wat bieden we:
Een leuke stage voor tijdens je studie in een zich snel ontwikkelende werkomgeving. Je werkt met een enthousiaste groep collega’s bestaande uit actieve en betrokken studenten of starters op de arbeidsmarkt. Je krijgt de kans om zelfstandig te werken, veel te leren in korte tijd en zo bij te dragen aan maatschappelijke projecten. Je ontvangt een stagevergoeding waarvan de hoogte afhankelijk is van het aantal uur dat je per week stage loopt.

Meer informatie en reacties:
Voor meer informatie over de functie kun je via e-mail contact opnemen met Jacco van Mersbergen via jacco@stichtingmove.com. Je reactie, waarin je duidelijk aangeeft waarom juist jij een geschikte kandidaat voor deze functie bent, kun je mailen naar werkenbij@stichtingmove.com t.a.v. Jacco van Mersbergen.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop