Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Leisan blikt vooruit op de leukste en meest roze week van ieder collegejaar.

Wat een hitte vorige week! Na het onacceptabele weer in april, was toch eindelijk de zon doorgebroken in ons kikkerlandje. En wat was het teDSC_4055 merken, zeker in onze roze sauna. Afgelopen week stonden standaard de balkondeuren in het Aliashok, werd er limo geserveerd in plaats van koffie en thee en was er een heuse gratis ijsservice vanuit jullie, lieve Aliassers.

Helaas is het inmiddels weer een stuk koeler was het traditiegetrouw slecht weer op de Ouderdag. Dit weerhoudt ons er niet van om dit laatste blok weer lekker roze te kleuren. En wel extra fel roze in onze Diesweek, die al snel nadert! Samen met mijn vier lieve Cleopatra’s en Toetanchamon, zijn we al een tijdje bezig met de invulling van deze week met als klapstuk natuurlijk het legendarische Diesfeest waar Kandidaatsbestuur 30 onthuld zal worden! De hints voor het thema dit jaar, bleken weer semi-onkraakbare codes te zijn, en we hebben flink genoten van jullie speculaties.

Naast het KB, hebben we nog meer geheimen die onthuld zullen worden, zoals de spannende “avondactiviteit” van de KoaliCie (een verbond tussen de EC-eendjes en de Sport- en Spelletjes) op maandag en een bestuursactiviteit op de vrijdag. Het zal ook een uitgelezen week zijn om je suikerpeil hoog te houden, want er zal elke dag een taart aanwezig in het Aliasoord, gemaakt door diegene die hokdag heeft (Let op: op woensdag zijn het er dus twee! Eten, eten, eten.).

Kortom, je agenda voor de week van 23 mei is al flink gevuld. Ik heb er al reuze (roze) zin in!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop