Met 5 vrienden heb ik een talenschool opgezet in hun piepkleine, authentieke dorpje Almedina (Spanje). Een paar keer per jaar reizen we met een groep cursisten af naar Almedina voor Spaanse les, activiteiten, avonturen en dorpsfeest. Kijk sowieso even op onze site voor een sfeerimpressie.

Ik zoek een of twee personen die mij vanuit Utrecht willen helpen met de PR, het liefst op een vernieuwende en persoonlijke manier. Wat ik zoek; iemand die: leuke ideeën heeft, een aanpakker is, Spaans spreekt of beter wil leren spreken en bovenal gezellig is. Wat ik te bieden heb: financiële vergoeding, gratis mee op reis/cursus, meewerken aan een leuk project met enthousiaste mensen.

Lijkt dit je iets of wil je meer weten? Mail even naar EspanolQ[AT]gmail.com

Saludos en groetjes!
Malou Remijn

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop