Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Deze week is Emma aan de beurt met een jaar vol verrassingen.

Het is even geleden dat jullie van ons via deze blog hebben gehoord! Dit is echter om de praktische reden dat onze planning erg onhandig uitkwam en door twee weken over te slaan, ieder bestuurslid keurig even vaak aan de beurt komt met zijn of haar blog voor het einde van het jaar.

Wat vliegt de tijd! Even geleden hebben wij met zijn allen ons “halfjaar besturen” gevierd, van de week hebben we onze 28e bestuursvergadering gehad en en ce moment pakt iedereen zijn tas voor de BRC: Budapest 2016! Het lijkt allemaal wel een erg roze droom.

Als bestuur van een studenten-, studie- of sportvereniging of stichting heb je een heel druk leven, maar gelukkig krijg je erDSC_4040 (1) veel voor terug. Het allermooiste is dat sommige momenten wel erg bijzonder zijn! Zo waren vier van ons aanwezig bij de diesviering van de Universiteit Utrecht in de Domkerk (terwijl Romy en ik meekeken als ongeveer enige kijkers via de livestream omdat we geen zin hadden in harde kerkbankjes). Diezelfde week vierde de UU haar 76e lustrum tijdens het UUnited festival, wat technisch gezien een enorm muziekfestival in een (bijna) afgehuurde TivoliVredenburg inhield! Het was fantastisch om zoveel leuke Aliassers daar te spotten en een speciale shout-out naar Sigrid –jawel, onze leuke studieadviseur- die om half 2 nog steeds stond te strijden op Pop-O-Matic!

Daarnaast merken we dat het jaar echt voorbij vliegt. Zo brengt dat weleens wat emoties met zich mee –om maar wat te noemen, Feline had laatst als mededeling van de BV: “Jongens, ik vind het écht heel jammer dat ik jullie niet meer standaard zo veel ga zien volgend jaar!”- en eigenlijk kunnen wij ons daar alleen maar bij aansluiten. Ik heb er in ieder geval wel vertrouwen in dat onze opvolgers het super fantastisch zullen gaan doen en Alias hoog zullen houden!

Over onze opvolgers gesproken… Ik heb wel een kleine primeur voor jullie! We hebben namelijk voor alle Aliassers alvast de vooraankondiging (vat het vooral op als een uitnodiging) van onze bestuurswissel: deze vindt plaats op dinsdag 20 september 2016 in de Senaatszaal van het Academiegebouw vanaf een uur of 18. Houd je avond vrij, omdat we dit feest natuurlijk voort zullen zetten in ons –dan niet meer zo- kersverse borrellocatie, ’t Pandje!

Goed, mijn lege koffer staat mij aan te staren, ik kijk uit naar 25 graden en een waterig zonnetje. Budapest, here we come! Heel veel plezier en succes met alweer het laatste blok van het jaar!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop