Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Feline is net bijgekomen tijdens een spetterend bestuursweekend en vertelt hoe het was.

Dat het bestuur het af en toe druk heeft weten jullie denk ik nu zo langzamerhand wel. Om af en toe toch een beetje te kunnen ontspannen, hebben wij als bestuur aan het begin van het jaar besloten dat er een aantal bestuursweekenden zouden worden georganiseerd. Het eerste weekend heeft plaatsgevonden in november en werd georganiseerd door het dynamische duo Emma en Romy. Afgelopen weekend was het alweer de beurt aan Rozemarijn en mij om een spetterend bestuursweekend te organiseren!


De voorbereidingen voor dit weekend begonnen al vroeg. De opa en oma van Rozemarijn hebben namelijk een ongelofelijk schattig vakantiehuisje in het altijd bruisende Bergentheim, DSC_4119(in de buurt van Zwolle) dat we graag wilden gebruiken voor het weekend en daarvoor gereserveerd moest worden. Daarnaast moesten we natuurlijk ook bedenken wat we allemaal wilden doen. Het moest vooral een ontspannen weekend worden met elkaar en veel eten om alle vergeten avondmaaltijden van een drukke doordeweekse dag in te halen.
Het avontuur naar bestuursweekend begon op vrijdagavond in de trein richting Groningen. De rest van het bestuur wist namelijk niet waar we naar toe gingen en kregen onderweg een aantal hints om de bestemming te kunnen raden. Na een reis van twee uur belandden we in het prachtige Vogelhuis mét open haard! De eerste avond werd gevuld met heerlijk kletsen met elkaar en de opa en oma van Rozemarijn die nog even kwamen vertellen over hoe het vroeger allemaal was geweest.
Zaterdag begon de dag met een goed ontbijt en een stressend spel om het fanatisme van Romy nog wat te vergroten (ze was erg bang dat er vals werd gespeeld, en dat heb ik per ongeluk ook gedaan). Hierna is onder het genot van een heerlijke borrel het bestuur verwend met cadeautjes en vertrokken we naar Ommen. Daar gingen we namelijk lasergamen in de meest geïmproviseerde lasergamezaal van Nederland, maar met enthousiaste medewerkster die blij was dat er mensen ouder dan 12 jaar waren en waarbij je jezelf in thema kon verkleden (lees: in ABBA-outfit of SWAT-vesten).
Voor mij had dit weekend alleen maar hoogtepunten en kan ik nog wel uren doorschrijven over wat we hebben gedaan, zoals marshmallows roosteren in de open haard die Romy heeft leren aansteken, naar de sauna gaan en daarna in het zwembad van min vijf graden springen en het hele weekend K3-liedjes luisteren. Het echte hoogtepunt was echter het samen zijn met mijn allerliefste medebestuursgenootjes en ik verheug me nu al op wat Leisan en Harm voor ons gaan verzinnen!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop