Studio Louter bedenkt, ontwikkelt en produceert ruimtelijke interactieve installaties en tentoonstellingen voor musea, instellingen en bedrijven. Ons werk is inhoudelijk, emotioneel en speels. Ons doel is bezoekers te betrekken door ze te activeren, te fascineren, en te raken.
Functieomschrijving

  • Je draait mee als volwaardig lid van het Project Management-team waarbij je zelfstanding aan deelprojecten werkt. Als Project Manager ben je de spil tussen de opdrachtgever en de studio. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers en bewaakt de inhoudelijke en creatieve kwaliteit van de projecten van Studio Louter.
  • Je bent onderdeel van de afdeling PR en schrijft voor social media, website en nieuwsbrieven. Je draagt bij aan inzendingen voor awards en congressen.
  • Je houdt tijdens je stage minimaal één presentatie voor het hele team van Studio Louter over een door jou te kiezen onderwerp.
  • Je helpt mee met het draaiend houden van het kantoor.

Functie-eisen:
We zijn naar iemand op zoek met oog voor inhoud en liefde voor geschiedenis en musea. Je houdt ervan om de mouwen op te stropen en je hebt een flexibele werkhouding. Het is belangrijk dat je zelfstandig, enthousiast en precies bent en dat je goed bestand bent tegen de hectiek van een klein creatief bedrijf. Bovendien ben jecommunicatief, sociaal en kun je goed schrijven.
Arbeidsvoorwaarden
Duur stage in overleg. Stagevergoeding mogelijk.
Periode:
ca februari – augustus 2016.
Solliciteren?
Interesse? Stuur een CV en motivatiebrief naar franka@studiolouter.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Franka Schaap, 020 6702044.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop