Hoewel de winter nu pas een beetje echt lijkt te beginnen, blikken we alvast vooruit naar september en de introductieweek! In de eerste week van september maakt de nieuwe lichting eerstejaars kennis met Taal- en cultuurstudies en natuurlijk ook met Alias.

Het organiseren van zo’n week kunnen wij niet alleen! Ook dit jaar hebben wij daarbij weer de hulp nodig van een aantal enthousiaste Aliassers, die plaats willen nemen in de Introductiecommissie. De IC bedenkt het thema van de introductie, activiteiten tijdens het kamp en zorgt voor de logistieke organisatie. Het is goed om te weten dat er een aantal dingen veranderd zijn dit jaar. Zo vindt het kamp dit jaar plaats in het weekend: van vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september in het Brabantse Someren. Ook wordt de IC dit jaar al in februari (begin blok 3) opgestart, in plaats van in mei zoals afgelopen jaren gebruikelijk was.

Is dit echt iets voor jou? Meld je voor zondag 24 januari aan door een mailtje naar info@aliasweb.nl te sturen. In de reflectieweek van blok 2 vinden sollicitatiegesprekjes plaats en zal de Introductiecommissie gevormd worden. Nog vragen? Mail ons gerust, of kom even langs in het hok!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop