Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Leisan trapt het nieuwe jaar af met het besef dat de tijd écht vliegt.

“De allerbeste wensen!” Al menig mens is mij deze week aangevlogen met drie zoenen en deze spreuk. En iedere keer word ik er weer aan herinnerd, erg cliché gezegd, dat de tijd echt voorbij is gevlogen. Gewend ben ik inmiddels zeker wel in januari 2016, integendeel tot afgelopen september toen ik niet wist waar ik precies aan begon. Ik kon niet voorspellen dat er vier maanden vol met geweldige activiteiten kwamen, georganiseerd en gesteund door jullie enorme (bijna intimiderende) enthousiasme.

Ondanks het feit dat er nog vijf volle maanden te vullen zijn in dit collegejaar, betrap ik mezelf er iedere keer toch op dat ik meer tijd zou willen. “Nog meer?”  Ja, het is misschien DSC_4055vreemd, sinds al minstens de helft van mijn leven in het teken van Alias staat. Maar of het nou om de zaken achter de schermen gaat of om al de pracht op de voorgrond: ik wens meer tijd. Meer activiteiten, meer avonden voor borrels, meer Koffieleutes met meer taarten, meer late uurtjes meezingen (lees: mee-krijsen) met heerlijk foute nummers en meer Aliassers die het hok onveilig maken. Daarnaast zelfs nog meer tijd om de vijf lieverds te leren kennen die ik met veel geluk mijn bestuursgenootjes mag noemen, al zijn we al praktisch getrouwd met elkaar. Dus ja, gewoon meer Alias. Alhoewel ik niet kan opboksen tegen “Mama Alias” Feline, is Alias toch écht m’n kindje geworden. Een tweede thuis.

Ik hoop dat jullie je ook erg thuis voelen in dit roze huis. Dat is immers waar we het voor doen! En natuurlijk besef ik dat juni nog erg ver weg is, maar ik zou 48 uur in één dag toch erg waarderen.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop