Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. In de laatste blog van het tweede blok komt techneut Harm aan het woord.

Inmiddels zijn we alweer halverwege het bestuursjaar en zijn we niet alleen in onze functies gegroeid, maar zijn onze functies
zelf ook langzaam gegroeid. Jullie zullen mij tot nu toe vooral kennen als posterprinter, Facebookmeneer, als coördinator van twee hardwerkende commissies of als die ene man in het bestuur. Buiten die functies, wat niet voor iedereen zichtbaar is, doen we als bestuursleden echter nog meer achter de schermen.

Zo zijn Rozemarijn en ik nu alweer bezig met de allereerste voorbereidingen voor het Bestuursfoto (1)introductiekamp in september en heeft Emma plaatsgenomen in de faculteitsbrede Huisvestingscommissie. Inmiddels heb ik ook een belangrijke extra rol binnen het bestuur gekregen: de techneut. Afgelopen weken ben ik onder andere bezig geweest met een webshop inbouwen in de website. Tijdens de inschrijving voor de reis naar Boedapest is de vuurdoop en het is stiekem toch een beetje spannend of het allemaal werkt.

Verder doen we soms ook wat saaiere dingen. Volgende week is het Aliashok ge
sloten, omdat we een weekje flink gaan archiveren. In de grote archiefkasten bij de ingang van het hok staan mappen vol met oude notulen en die mogen we tegenwoordig ook digitaal gaan bewaren. Wat we gaan doen? Alle mappen inscannen om zo het archief te digitaliseren en meer ruimte te maken voor leuke dingen voor jullie in het hok!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop