Wil je je volgend jaar graag buiten je studie ontwikkelen? Hou je van lobbyen en wil je graag een jaar werkervaring opdoen in een dynamische omgeving? Ben je kritisch, ambitieus en heb je passie voor universiteitszaken? Dan is de Universiteitsraad misschien wel wat voor jou. 
 
Kom dan donderdagavond 7 januari 17:00-18:00 @ Uithof (Heidelberglaan 8, vergaderruimte 033 C) en/of 19:00-20:00 @ Binnenstad (de eetkamer in de UBB) naar de informatieavonden. Dan vertellen enkele studenten uit de Universiteitsraad wat je nou allemaal doet als raadslid en hoe je in de U-raad kunt komen!

Kun je er dan niet bij zijn? Geen probleem. Gelukkig houden we een week later, op woensdagavond 13 januari van 17:00-18:00 @ Uithof en 19:00-20:00 @ Binnenstad, precies dezelfde bijeenkomst nog een keer. 

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop