De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) behartigt de belangen van alle Nederlandse studenten. Dit doet de LSVb onder andere door in gesprek te gaan met politici en ambtenaren, de media op te zoeken en door verschillende diensten aan te bieden, zoals een trainingsbureau en de studentenlijn.

Als bestuurslid houd je je een jaar lang fulltime bezig met het aansturen van deze organisatie. Je verdiept je in inhoudelijke dossiers, praat hierover met beleidsmakers, partnerorganisaties en lidbonden en stuurt ruim twintig medewerkers aan. Je werkt vanuit het kantoor in Utrecht en je hebt recht op een financiële vergoeding vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Studeer jij nog of ben je net (maximaal een jaar) afgestudeerd, heb je interesse in hoger onderwijs en politiek en ben je gemotiveerd om je een jaar lang in te zetten voor studenten? Solliciteer dan! Solliciteren kan tot en met 5 februari. Op dinsdag 5 januari van 19:30 uur tot 21:00 uur is er een informatieavond en op woensdag 27 januari van 14:00 tot 18:00 uur is er een inloopmiddag. Je begint als bestuurslid in juni 2016. Vanaf mei begint de fulltime inwerking. Meer informatie? Kijk dan op www.lsvb.nl/bestuursjaar.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop