Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Rozemarijn komt deze week helemaal in de kerststemming.

Wie het Aliashok de afgelopen tijd binnen is gekomen, kan het niet ontgaan zijn: het is bijna kerst! Over alles waar dat ook maar enigszins mogelijk was, is een slinger (liefst roze) gedrapeerd en ook de Cultuurmuur moest eraan geloven en is versierd met lampjes (ook roze). Het ligt er een beetje aan wie hokdag heeft, maar meestal knallen de leukste kersthits uit
de speakers. Ik heb al gezegd dat ik zal zorgen dat er op de laatste vrijdag voor de kerstvakantie chocolademelk is en leg deze belofte nu dus zwart-op-wit vast! Kom deze dag dus vooral langs voor spelletjes, warme choco en gezelligheid.

Een echte secretaristaak zo rond kerst is het versturen van kerstkaarten aan alle andere verenigingen, mensen van de opleiding en andere goede DSC_4059contacten. Na het mailen van oud-besturen over hun adressen, etiketten printen, enveloppen stempelen en dichtplakken. En… ook alle commissieleden kunnen een Aliaskaartje in hun brievenbus verwachten, als blijk van waardering voor alle geweldige Aliasactiviteiten die jullie organiseren! Deze kerstkaart is gemaakt in de Intratuin, waar minstens twintig kerstbomen stonden opgetuigd en een heuse Kerstman rondliep. Helaas was de foto met deze beste man niet scherp genoeg en het ging ons een beetje ver om hem om te laten roepen voor een tweede poging. Gelukkig is deze kaart ook erg geslaagd!

Na nog een overheerlijk uitverkocht kerstdiner gisteravond is het kerstvakantie! Eigenlijk zijn we met alle Aliassers net een echte familie, zo fijn! Omdat alle gebouwen op de Drift, behalve de bibliotheek, dan gesloten zijn, is het Aliashok helaas niet open in de vakantie. Natuurlijk laten we hier ons als bestuur niet door tegenhouden en vergaderen we vrolijk door. Nou ja, in ieder geval één keer dan. De eerste dingen voor na de vakantie zijn al geregeld. Zo is de eerste borrel (5 januari) een Nieuwjaarsborrel, waarvoor de flessen prosecco al koud staan. En, niet geheel onbelangrijk, dan wordt de bestemming van de buitenlandse reis bekend gemaakt! Zorg dus dat je er bent, om samen met Alias te proosten op een fantastisch, roze en geweldig 2016!

Een heel fijne vakantie allemaal en een gelukkig nieuwjaar alvast!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop