Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Deze blog wordt geschreven door voorzitter Emma.

Ongelofelijk dat december alweer is aangebroken! December is voor mij een aparte maand: ik ben deel van ongeveer het enige Nederlandse gezin dat géén Sinterklaas viert, met Kerst wel samenkomt, maar meer drinkt dan eet en waar er van een kerstboom al helemaal geen sprake is. Niet getreurd lieve Aliassers die nu in paniek zijn dat de P geen gezelligheid kent, in de familie Carpay staat dat hoog in het vaandel! Voorgaande jaren is dit tot uiting gekomen doordat ik na een goede slok rode wijn ineens om me heen keek en zag dat mijn nichtje met mijn opa aan het dansen was, mijn broer met mijn moeder en mijn vader met mijn hond Sam. Zo doen we dat! Blijk ik toch niet de familiegek te zijn…

Ook binnen het bestuur zit de (Sinterkerst)sfeer er goed in! Zoals velen van jullie weten, hadden wij als bestuur de taak om vorige week het eerste Algemeen Overleg Alias –ons DSC_4040 (1)
equivalent van een ALV- te organiseren voor alle Aliassers. Dit bleek een groot succes (“We houden van jullie!”, aldus Max). We sloten deze bijeenkomst af bij de Stichtse Taveerne, waar jullie in grote getale de verjaardag van Alias kwamen vieren met bubbels! Dit was voor mij absoluut een van de mooiste momenten van het bestuursjaar tot nu toe. Dit jaar is echt het meest fantastische avontuur wat ik ooit ben aangegaan in mijn leven, maar om zo overvallen te worden door de aanwezigheid en liefde van de Aliassers, daar kan niks tegenop! Daarvoor wil ik jullie allemaal nog hartelijk bedanken (dan beloof ik meteen dat ik de rest van het jaar niet zo’n jankerd zal zijn).

Niet alleen de Aliassers kunnen mij tot tranen wekken, ook mijn lieve bestuur heeft al meermaals bewezen hoe waardevol ze voor me zijn. Als ik eerlijk ben, word ik nu al emotioneel als ik denk dat wij in september niet meer de sleutels van het hok hebben, standaard op maandag- en dinsdagavond samenkomen en eigenlijk meer met dan zonder elkaar eten. We zijn een gezellige, chaotische en toch enorm effectieve bende van ellende bij elkaar en dat maakt ons juist zo speciaal. Als ik naar iedereen individueel kijk en hoeveel ieder toevoegt aan de stichting en aan het dagelijks goed functioneren van Alias – voor, maar vooral ook achter de schermen – ben ik een gelukkig voorzitter. Daarom neem ik ook gewoon even de ruimte om bestuur 29 te bedanken voor al hun inzet, enthousiasme en liefde. Met zo’n bestuur is voorzitten een eitje.

Fijne feestdagen alvast allemaal!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop