Je denkt er misschien niet altijd bij na als je een stedentrip of vakantie boekt, maar een huurauto biedt je volop mogelijkheden als je op reis bent. Je bent namelijk geheel vrij om te gaan en staan waar je wil en je komt op plaatsen waar het openbaar vervoer niet stopt.holidaycars

Een huurauto is niet zo duur als je zou verwachten en al helemaal niet bij HolidayCars.com. Deze autovergelijkingssite vergelijkt de prijzen van alle beschikbare huurauto’s van wel 800 autoverhuurbedrijven, zoals o.a. Hertz, Budget en Europcar, op meer dan 30.000 bestemmingen wereldwijd. Dus of je nu naar het zonnige Spanje of bruisende Miami gaat; je vindt altijd een huurauto die past bij je wensen én budget. Bovendien krijg je als Aliasser nu 15% korting!

Ook zijn alle voorwaarden gemakkelijk te raadplegen en kom je niet voor onverwachte kosten te staan als je je huurauto boekt bij HolidayCars.com. Je krijgt altijd de beste deal en service voor autohuur. En reserveren is in enkele minuten gedaan.

Tip! Huur je auto tot 6 weken van tevoren voor de allerbeste prijs. De prijs is namelijk gebaseerd op vraag en aanbod. Hoe langer je wacht, hoe duurder het wordt. Gratis annuleren of wijzigen van je reservering kan tot 48 uur voor het ophalen van de huurauto, dus als er in de tussentijd iets veranderd is dat geen probleem.

Dus als je een huurauto overweegt, vergelijk alle prijzen voor jouw bestemming dan op HolidayCars.com!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop