Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. Deze blog wordt geschreven door onderwijscommissaris Feline.

Er was eens een klein kaboutertje dat wekelijks in het wonderschone hok verscheen. Dit kaboutertje pikte allerlei leuke informatie op over vakken, van TOC tot TCG en van TPG tot de basiscursus onderzoek, hoorde een aantal klachten aan en beantwoordde af en toe een belangrijke onderwijsgerelateerde vraag. Een betere taak kon het kaboutertje zich niet wensen!DSC_4119

Het afgelopen blok heb ik me wel zoals dit kaboutertje gevoeld. Jullie weten allemaal dat ik fysiek wel wat van een kabouter weg heb, maar daarnaast doe ik ook een heleboel dingen achter de schermen waarvan jullie niks merken! Dit kan ik dan ook allemaal goed onopvallend doen.

Zo ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met een heleboel onderwijsgerelateerde zaken. Ik hou jullie hiervan al uitgebreid op de hoogte via verschillende kanalen zoals Facebook, waarin ik word bijgestaan door onze prachtige commissaris intern (zelf bak ik daar namelijk niks van), de website, mijn onderwijscolumn in de Alalos en via de mail. Er zijn echter ook nog wel dingen waar ik jullie niet mee wil lastig vallen, maar waar ik wel mee bezig ben.

Als onderwijscommissaris houd ik als kleine kabouter namelijk alles in de gaten. Mijn ogen en oren staan altijd open. Niet alleen voor al jullie vragen en opmerkingen, maar ook voor die van de opleiding. Voor de opleiding ben ik namelijk een soort super-inzet kabouter. Zij vragen bijvoorbeeld aan mij om te helpen met het organiseren van voorlichtingen, meeloopdagen en de open dag. Daarbij zijn jullie voor mij van groot belang. De eerste vraag die ik namelijk altijd krijg van den opleiding is; ‘Kun jij studenten vragen die op de voorlichting willen vertellen?’ Gelukkig zijn jullie altijd bereid om mij uit de brand te helpen en daarvoor wil deze kleine kabouter dan ook even dankjewel zeggen!

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop