Ja, we weten dat 31 oktober alláng voorbij is, maar voor wie niet van een spookachtig Halloweenfeestje heeft kunnen genieten (en voor wie gewoon altijd van griezelen houdt) hebben wij van de Cultuurcommissie een wel erg leuk evenementje op de planning staan: het Cineconcert van The Phantom of the Opera. De film wordt zonder geluid en in zwart-wit afgespeeld onder begeleiding van live muziek en dat ook nog eens op een mooie locatie: de Nicolaïkerk.

Even een korte uitleg: de film vertelt het klassieke horrorverhaal waarin het mismaakte Fantoom dood en verderf veroorzaakt in de Parijse Opéra. Zo wil hij de vrouw van wie hij houdt een operaster maken.                                                 Datum: 19 november. Tijd: 19:00 uur.                                                                                                                                           Voor verdere informatie is hier de link naar het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/772071022901608/.

We hopen jullie daar te zien!

Cineconcertdefinitief

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop