Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. De vijfde blog wordt geschreven door commissaris extern Romy.

Commissaris extern is van alle functies de meest avontuurlijke, zo heb ik afgelopen weken ondervonden. Om de beste sponsordeals te vangen en de leukste partners te vinden is het nodig dat er soms een expeditie ondernomen wordt. Ik trek dan mijn safari-outfit aan en trek de wildernis in om deze voor jullie te vangen.

Deze expedities leiden me vaak naar afgelegen en onbekende oorden, zoals Kanaleneiland. Dapper als ik ben heb ik daar al meerdere keren rondgedwaald, op zoek naar DSC_4101drukwerkpartners en verhuisdozen.. Mijn mede-bestuursgenoten vrezen elke keer opnieuw voor mijn leven. Voor ik vertrek roepen ze me waarschuwingen toe als pas goed op jezelf, durf je daar wel heen te gaan en wel appen als je aangekomen bent hé!

Of deze waarschuwingen voor het gebied gelden of voor mijn niet-zo-feilloze navigatie vaardigheden laat ik even in het midden.

Soms onderneem ik deze expedities alleen. Mijn stalen ros en ik, naar de uithoeken van Utrecht. Als de weersomstandigheden te zwaar worden en het niet langer verantwoordelijk is om zonder bescherming rond te dwalen tussen de bedrijvencomplexen, neem ik ook wel eens Jeep 77.

Het is ook voorgekomen dat de resultaten van mijn expeditie te zwaar waren om alleen te vervoeren. Ik heb toen de hulp ingeroepen van ons sterkste, dapperste en angstaanjagendste bestuurslid om met mij de wildernis in te trekken: Feline. Samen ondernamen we de reis en na uren langs de sloten (of kanalen?) en flatgebouwen gedwaald te hebben vonden we de locatie van mijn eerdere prooi, de verhuisdozen.

De reis terug naar de bewoonde wereld was hels, we hebben vele gevaren moeten doorstaan zoals mijn gezeur dat mijn armen pijn deden, Feline’s slechte zicht doordat de dozen die ze vast had te hoog waren en overstappen op verschillende wildsporen. Maar we hebben het gehaald en de Töltkast heeft er nog nooit zo goed uitgezien!
Zoals je nu weet is het leven van de commissaris extern vol avontuur. Ik hoop dat ik nog vele expedities mag ondernemen dit jaar, en dat die goede resultaten op zullen leveren.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop