De Directie Communicatie & Marketing zoekt enthousiaste Studentvoorlichters

Wil je graag iets bijverdienen? De Universiteit Utrecht bezoekt jaarlijks zo’n 20 regionale informatiemarkten of voorlichtingsavonden op vwo-scholen in Nederland. Hiermee laten we scholieren kennismaken met ons onderwijsaanbod, de universiteit, de stad en het studentenleven. Tevens stimuleren we scholieren om tot een gefundeerde studiekeuze te komen. Als studentvoorlichter ga je met een collega in een auto naar een informatiemarkt. Op de school ga je pro-actief gesprekken aan met scholieren, waarin je altijd spreekt uit je eigen ervaring.

Voor aanvulling van de huidige poule zoeken we bachelorstudenten, in het bijzonder honoursstudenten. Kandidaten zijn:

• eerste- of tweedejaars bachelorstudenten aan de UU

• communicatief erg vaardig

• gemotiveerd en gevoelsmatig betrokken bij de Universiteit Utrecht

• in bezit van rijbewijs B

en beschikbaar op:

• donderdag 5 november 2015 van 17.30 uur – 19.30 uur voor de verplichte training

Wat krijg je er voor terug?

• een vergoeding van € 9,50 bruto per uur

• ervaring voor op je cv

• leuke werkzaamheden

 

Solliciteren

Mail je korte motivatie en cv tot uiterlijk 30 oktober 2015 naar schoolbezoeken@uu.nl o.v.v. ‘sollicitatie studentvoorlichter’ en je opleiding en of je wel of geen honoursstudent bent. Heb je nog vragen? Mail dan ook naar het bovenstaande adres.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop