Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. De vierde blog wordt geschreven door commissaris intern Harm.

Het is inmiddels alweer bijna het einde van het eerste blok van dit jaar en mijn roze Aliasleventje begint een beetje ritme te krijgen. Inmiddels weet ik bestuurstaken een soort van te combineren met studeren en heb ik zo nu en dan zelfs weer een rustmomentje in mijn week. Voor mij een goede reden om voor deze bestuursblog nog eens te bedenken, waar ik nu eigenlijk aan begonnen ben.

Een leerzame ervaring is het zeker, ook na anderhalve maand al. Nu de eerste activiteiten van de commissies er Bestuursfoto (1)langzaam aankomen vliegt de ene na de andere (pr-)deadline me om de oren en blijft ook mijn mailbox ongehinderd volstromen. Aan mij de taak om daar zelf een werkend systeem voor te bedenken, zodat ik het overzicht kan houden. Dat is vooral veel uitproberen, een paar keer het overzicht gruwelijk kwijtraken en uiteindelijk een overzichtelijk systeem van to-do-lijstjes en excelbestanden voor mezelf maken.

Daarnaast nog studeren is momenteel nog de grootste uitdaging. Afleiding ligt ongeveer overal op de loer en ik heb niet het gevoel echt goed in de studiestof te kunnen verdiepen. Wel zijn colleges even een fijn rustmoment in de week: twee uur lang alleen maar hoeven te concentreren op de docent is plots geen enkele straf meer.

Ook buiten kantoortijden gaat het door: ook op feestjes en andere activiteiten in de avond staan we paraat om alles in goede banen te leiden. Soms is dat best even pittig en vermoeiend, maar tegelijkertijd is doen we dat met veel liefde en plezier. Het is immers alles behalve alleen ons feestje: de lachende dansende menigte op een biercantus is uiteindelijk waar we het voor doen. Dat het voor ons persoonlijk ook nog een leerzame ervaring is, is alleen maar mooi meegenomen.

Categories:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop