Naast alle leuke Aliascommissies waar een deel van jullie al plaats in heeft genomen, bestaan er ook SVO commissies. SVO staat voor StudieVerenigingen Overleg en alle studieverenigingen en -stichtingen van Geesteswetenschappen zijn hierbij aangesloten. Deze commissies zijn een leuke manier om studenten van andere opleidingen te leren kennen en samen mooie activiteiten neer te zetten!

Hieronder volgt een overzicht van de SVO commissies waar je je voor aan kunt melden:
 • Ragstock – deze commissie organiseert in het kader van de Ragweek in maart een benefietavond met bandjes, activiteiten, een loterij, etc.;
 • Scavenger Hunt – deze commissie organiseert ieder jaar een Scavenger Hunt. Verschillende teams van de studieverenigingen van GW krijgen een lijst met ludieke opdrachten die zij moeten uitvoeren en als bewijs moet hier een foto of filmpje van worden gemaakt. Per opdracht is een aantal punten te verdienen. Het team met de meeste punten is de winnaar. Deze commissie mag de Scavenger Hunt natuurlijk ook heel anders aanpakken, zoals een schat-zoek wedstrijd;
 • Workshopcommissie – deze commissie organiseert ieder jaar een faculteitsbrede workshop. Dit kan een scriptieworkshop zijn, maar kan ook een workshop zijn in een andere academische vaardigheid, presentatieskills, etc.;
 • Sportdag/avond-activiteit – deze commissie organiseerde oorspronkelijk een sportdag met verschillende sporten, waar teams van de verschillende studieverenigingen tegen elkaar zouden strijden. Deze activiteit is vorig jaar helaas niet doorgegaan, maar er waren al goede ideeën voor een pubquiz ter vervanging van deze activiteit of het organiseren van een voetbaltoernooi; en
 • Symposium – deze commissie organiseert een symposium. Afgelopen jaar was het thema ‘Censuur en vrijheid van meningsuiting’. Het symposium was een groot succes dus er liggen veel mogelijkheden om dit een jaarlijks terugkerend evenement te maken.
Geïnteresseerde Aliassers kunnen uiterlijk 11 oktober een mail sturen naar info@aliasweb.nl. Geef in je mail even aan in welke commissie je wilt deelnemen. Wij sturen je mail dan door naar de penningmeester van het SVO: Denise Berger. Zij zal contact met de geïnteresseerden opnemen in de week na de deadline. Begin november hoopt het SVO de commissies compleet te hebben en de data voor de activiteiten vast te stellen.
Geef je dus zeker op als je wilt helpen in een van deze commissies en aarzel ook niet te mailen als je vragen hebt!

Categories:

Comments are closed

0
  0
  Winkelmandje
  Winkelwagen is leegTerug naar webshop