Bestuur 29 heeft naast koffie drinken, borrelen en roze koeken te eten nog veel meer te doen binnen en buiten Alias. Zij delen dit met jullie in hun tweewekelijkse bestuursblog. De eerste blog wordt geschreven door voorzitter Emma.

W
auw, dit is raar! Ik had nooit gedacht dat mijn eerste blog ooit überhaupt geschreven zou worden, laat staan dat het een heuse “bestuursblog” zou zijn. Geen enkel probleem natuurlijk, als voorzitter wil ik best het digitale bestuursjaar aftrappen! Op het moment van schrijven bén ik nog niet eens bestuur, terwijl er achter de schermen al ontzettend hard gewerkt is de hele zomer. Graag wil ik jullie voor mijn eerste blog in vogelvlucht meenemen in dit fantastische avontuur!

Allereerst, wat een fantastische introductie heb ik gehad! Het introkamp kende zijn ups and downs DSC_4040 (1)(letterlijk, met een nogal glad grasveld). Mijn favoriete moment was zonder twijfel de bonte avond, terug van weggeweest! Zo’n activiteit – jezelf voor schut zetten met je groepje voor alle aanwezigen – past volledig in mijn straatje. Wat was het tof om te zien waar ieder groepje mee kwam, van een heuse stijldans tot een moord op Marco Borsato (zoals sommigen weten, ongeveer het ergste wat ik me kan voorstellen met Marco als mijn grootste guilty pleasure). Ik vond het heerlijk om te zien dat Alias nog steeds iedereen de ruimte geeft om volledig zichzelf te zijn. Juist die ruimte geeft mensen de moed om uit je comfort zone te treden, nieuwe dingen te proberen en zo een hoop nieuwe vrienden te maken.

Ik heb vanaf het moment van bekendmaking tot de echte bestuurswissel veel gevraagde en ongevraagde adviezen gekregen van de mensen om mij heen. Het mooiste wat mij hieruit is bijgebleven zijn de overweldigende positieve reacties. Zoveel eerste- en ouderejaars, familieleden, andere besturen, vrienden, collega’s en zelfs onbekenden (wat mij weer laat twijfelen hoeveel waarde ik hieraan moet hechten) hebben mij een hart onder de riem gestoken over het avontuur wat wij met zijn zessen aangaan. Waarvoor heel veel dank. We hebben er, met zijn zessen, ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal vaak te zien bij activiteiten, feestjes of gewoon in het Aliashok! Had ik al gezegd dat daar altijd koekjes zijn?

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop