CLEEFT – dé community voor cultuurverslinders, gemaakt door en voor jongeren – heeft weer een aantal interessante vacatures open staan.

De website heeft maandelijks 60.000 unieke bezoekers en is dé plek voor alfastudenten om artikelen te publiceren. Enerzijds is het doel om jongeren te enthousiasmeren voor cultuur door artikelen te publiceren over film, kunst, literatuur, theater en muziek. Anderzijds bieden ze studenten journalistieke praktijkervaring door het schrijven van interviews, recensies en reportages en het geven van masterclasses en werkvloersessies. Zo bouwen zij portfolio op dat ze kunnen laten zien aan hun toekomstige werkgever.

Kijk voor de openstaande vacatures op https://www.cleeft.nl/vacatures

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop