De Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals is de koepelorganisatie voor de poppodia en popfestivals in Nederland. Voor de ruim 80 aangesloten leden behartigt de VNPF de belangen, onderhoudt het contacten met de overheid en organisaties in de cultuursector, bevordert het de kennisoverdracht tussen de leden en streeft het naar professionalisering van de popsector.

Per augustus/september zijn wij op zoek naar een:

Stagiair verenigingsactiviteiten, communicatie en algemene ondersteuning (m/v)

voor 32 uur per week voor de periode van augustus/september 2015 t/m januari 2016.

Kijk voor meer informatie over de stageplek op http://vnpf.nl/vacatures/stage/stagiair-verenigingsactiviteiten-communicatie-en-algemene-ondersteuning 

Je kunt je sollicitatie per post of mail (info@vnpf.nl) richten voor woensdag 19 augustus 2015 aan de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals, t.a.v. Berend Schans, Funenpark 1, 1018 AK Amsterdam.

Ook kun je kijken op www.vnpf.nl voor meer informatie over de VNPF.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop