Lieve (aankomende) Eerstejaars,

Welkom! Schrijf je nu in voor Alias! Geniet vanaf komend jaar van alle roze activiteiten en profiteer van kortingen in onze boekenwebshop. Daarnaast heb je als Aliasser ook korting bij onze samenwerkingsverbanden als Doppio, Eazie en feestwinkel Witbaard. Via onderstaande link kom je terecht bij een online inschrijfformulier. Vul je gegevens in en vergeet niet een pasfoto op te sturen, want pas daarna kan jouw persoonlijke Alipas gemaakt worden. Op vertoon van de Alipas heb je recht op korting voor activiteiten.

Inschrijven bij Alias

Van 24 t/m 26 augustus vindt het Alias introductiekamp plaats. Het introkamp staat dit jaar geheel in het teken van muziek. Muzikalias wil je niet missen! Kun je nu al niet wachten om mee te gaan, dan heb je geluk, want ook hiervoor kun je je al inschrijven!

Inschrijven voor introductiekamp

Voor meer info over het introkamp, klik hier.

Tot snel!

Roze liefs,

Bestuur 28

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop