De Nieuwe Liefde en Felix Meritis in de Steigers zijn Amsterdamse debatcentra in het hartje van de stad. Onze programmering ontstaat vanuit een nieuwsgierige betrokkenheid bij de wereld, die ervan uitgaat dat deze niet af is maar altijd humaner en eerlijker kan voor meer mensen. Met een open houding treden zij maatschappelijke en levensvragen tegemoet en maken daarbij gebruik van kennis en inzichten uit de filosofie en spiritualiteit, politiek en economie, film, poëzie en literatuur. Programma’s worden gemaakt door de eigen redactie en in samenwerking met partners.

De twee redacties werken intensief samen en programmeren ook op beide locaties. Om de redacties te versterken, zoeken we vanaf half augustus of begin september twee stagiairs die minimaal vier maanden 32 uur per week beschikbaar zijn.

Je krijgt de kans om werkervaring als programmamaker op te doen. Je leert alle facetten van het maakproces kennen: van onderwerpkeuze via research en redactionele voorbereiding tot en met productie tijdens het programma zelf. Hierbij werk je nauw samen met collega’s van marketing en communicatie, productie, techniek en horeca en natuurlijk met gasten en moderatoren. Je wordt hierin begeleid door één van de programmacoördinatoren.

De deadline voor sollicitatie is 8 juli, kijk voor meer informatie op: http://denieuweliefde.com/vacature–stage-programmering.572.html

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop