Ben jij iemand die graag mensen enthousiast maakt over musea? Heb je interesse in beeldend onderwijs, participatie en wil je alles leren over kunsteducatie? Dan is deze stageplek iets voor jou!

De educatieafdeling van Foam ontwikkelt vernieuwende educatieve programma’s in het museum aan de Keizersgracht en daarbuiten. Foam heeft programma’s voor het gehele onderwijs en voor particuliere fotografie liefhebbers. Daarnaast zijn ook projecten als Foam Lab, West Side Stories en Foam for you onderdeel van de afdeling Educatie.

De stage bij FOAM is fulltime (minimaal 4 dagen) voor een periode van zes maanden, tot 1 juli kun je solliciteren. Kijk voor meer informatie op: http://www.foam.org/nl/over-ons/vacatures/stagiair-educatie

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop