Lijkt het je leuk om aanstaande studenten te informeren wat onze universiteit te bieden heeft en om algemene informatie te verstrekken (per telefoon, e-mail, chat en social media)? De Informatielijn/Studievoorlichting van de Universiteit Utrecht is op zoek naar enthousiaste eerste- en tweedejaars studenten die flexibel inzetbaar zijn, servicegericht en communicatief vaardig.Goede kennis van Nederlands en Engels is vereist, zowel mondeling als schriftelijk.

Heb je interesse in deze bijbaan stuur ons dan zo spoedig mogelijk een mailtje waarin je iets over jezelf vertelt, je motivatie plus je CV naar Bregina Omvlee, e-mail: b.omvlee@uu.nl

Mocht je nog vragen hebben dan kun je die stellen aan Jacintha Obers of Bregina Omvlee via tel. 030 – 253 3550.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop