VIDIUS studentenunie is op zoek naar een nieuw bestuur voor collegejaar 2015-2016.

Als bestuurder van VIDIUS behartig je de belangen van alle Utrechtse studenten, ga je in gesprek met medezeggenschappers over het onderwijs en met studentbestuurders over het Utrechtse studentenleven. Wil jij komend jaar een leuk én leerzaam bestuursjaar doen? Wil jij praten met de gemeente, de universiteit, de hogeschool, de LSVb en allerlei andere instanties? Ben jij creatief en heb jij een visie op de toekomst van de Utrechtse student? Het zoekboekje en meer informatie (zoals portefeuilles) vind je op http://vidius.nl/besturen/.

Voor geïnteresseerden organiseert VIDIUS op dinsdag 24 maart om 19:00 een informatie-avond: Bestuursinformatie-avond VIDIUS

Solliciteren? Mail naar solliciteren@vidius.nl voor 30 april!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop