Welke docent heeft er dit collegejaar voor gezorgd dat jij met plezier naar college kwam? Door wie werd jij geïnspireerd om hard te leren voor tentamens en wie gaf gouden tips waardoor jouw paper succesvol werd afgerond? Alle docenten van de TOC’s, de basiscurssussen, de hoofdrichtingsadviseurs en speciale TCS-vakken zijn genomineerd.

Stem nu op de TCS docent van het jaar-prijs. Dit is de eerste ronde, stemmen kunnen worden uitgebracht tot en met 27 maart. Hierna sluit de poll (tijdelijk), waarna de vijf docenten met de meeste stemmen doorgaan naar de halve finale. De finale en feestelijke prijsuitreiking zal plaatsvinden op de borrel van dinsdag 12 mei in de Stichtse Taveerne

Sorry, er zijn op dit moment geen polls.

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop