Marleen Jonker bespreekt iedere week een aflevering van het nieuwe Wie is de Mol?-seizoen. Deze week de tweede aflevering, waarbij het woord ’tunnelvisie’ meteen al voor het eerst gevallen is.

Aflevering twee en nu al een tunnelvisie? Nou tunnelvisie, tunnelvisie, Carolina is toch ook gewoon heel erg verdacht? Kijk maar:

 1. Bij opdracht 1 wilde zij als laatste nog even controleren of ze alle schilderijen goed hadden opgehangenwidm21 (afgezien dat ze scheef hingen). Chris controleerde Carolina, want hij vertrouwde haar voor geen centimeter. En toen bleek dat ze een schilderij, waar ze slechts een meter vanaf stond, over het hoofd zag.
 1. Bij opdracht 2 was ‘Caro’ in het theater (dit is sowieso al verdacht) en ze wist Arts telefoonnummer blijkbaar al uit haar hoofd of ze is heel goed in nummers onthouden. Toen de opdracht begon, stuurde ze Evelien en Ajouad meteen de verkeerde kant op, omdat ze er halverwege achterkwam dat ze op het verkeerde scherm zat te kijken.
 1. Ze liet Evelien en Ajouad vier rondjes om een rotonde rijden.
 1. Als Evelien en Ajouad niet Rik en Margriet waren tegengekomen, reden ze nu waarschijnlijk nog rond.
 1. Ze heeft groen-zwarte nagellak.
 1. Bij opdracht 3 vielen er telkens spullen van de kar van Rik, Margriet en Carolina.
 1. Evelien vertrouwde Caro volledig, en die is nu afgevallen.
 1. Toen Carolina Evelien omhelsde om afscheid te nemen, stak ze drie vingers op (achter de rug van Evelien). En drie keer raden hoe de aflevering heet? (Drie keer is) scheepsrecht!

Of Carolina nu de mol is of niet, de mol had het deze aflevering maar makkelijk. Door jokers uit te delen aan Marlijn, Margriet en Martine is er 300 euro uit de pot gegaan. En door Marlijn in totaal eigenlijk 400 euro, omdat zij besloot om nog een keer extra de schilderijen te gaan checken.

Ook dit jaar is er een WIDM-app (iOS en Android) en wederom is daarin een Aliaspoule. Ook meedoen? Stuur een mailtje naar alalog[AT]aliasweb.nl met je gebruikersnaam en je wordt zo snel mogelijk toegevoegd aan de poule!

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
  0
  Winkelmandje
  Winkelwagen is leegTerug naar webshop